Foto's van de vakantie in Ierland van 23 augustus tot en met 29 augustus 2010.

We wandelden in Kerry in het westen van Ierland en trokken van B&B naar B&B. De bedoeling was van Glenbeigh naar Kenmare te lopen.
Maandag vertrokken we via Schiphal naar Cork. Daar aangekomen bracht een busje ons naar
Glenbeigh. De Bed and Breakfast hier is Emir View House.
De middag gebruikten we een korte inloopwandeling te maken.
Dinsdag, we gingen op weg richting B&B Stepping Stone in Brida Vally. We stegen eerst naar Windy Gap, liepen via GlenCar en deden even de Climbers Inn aan. Daarna een flink stuk asfalt om langs Louch Acoose naar het eind van het dal van de Gearhanagour beek te komen. Hiervandaan werd het klimmen naar de pas bij Magherasrahan en weer af dalen in Brida Vally. Hier arriveerden we in de achtertuin van Stepping Stone.
Woensdag, vanuit Stepping Stone naar Shamrock Farmhouse in Black Vally. Na een korte aanloop direct een stuk omhoog. Daarna een beetje op en neer naar Shamrock. Hier waren we vroeg en we zijn nog richting de Gap of Dunloe doorgelopen.
Donderdag, vanuit Shamrock Farmhouse naar Brass Lantern in Kenmare. eerst even op de koffie bij Lord Brandon's Cottage, om vervolgens langs Upper Lake naar Galway Bridge te lopen. Hierna verder het dal uit, weer richting een Windy Gap. Daarna bij alleen maar rechtdoor naar Kenmare, de weg gaat meest naar beneden, maar helaas ook wat omhoog.
We beschouwen de pier van Kenmare het einde van De Wandeling.
Vrijdag, een beetje Kenmare verkennen en toch nog meer wandelen.
Zaterdag, met de bus naar Acorn House, Cork en daar de stad verkennen.
Zondag, Cork nog verder verkenen. In de middag naar het vliegveld en helaas wachten tot ons vliegtuig naar Schiphol wil vertrekken. Dat lukt uiteindelijk met 1,5 uur vertraging.